Kolme sukkalankaa kevääseen - Neulovilla

Kolme sukkalankaa kevääseen

Kolme sukkalankaa kevääseen

Käytän villasukkia ympäri vuoden, ja niin käyttää varmasti moni muukin. Kevättä kohti kuitenkin tekee mieli tehdä vähän ohuempia ja kevyempiä sukkia. Alla kolme ohutta sukkalankavaihtoehtoa, joissa on jotain vanhaa ja jotain uutta kevääseen. 

SCHACHENMAYR REGIA TUTTI FRUTTI COLOR – PUUVILLAA, POLYAMIDIA JA POLYESTERIÄ

Regia Tutti Frutti Color -puuvillasukkalanka

Regian puuvillasukkalanka on varma kevään merkki! Regia on taikonut tällekin keväälle uusia, hedelmäisiä väriyhdistelmiä, joista on vaikea valita oma suosikkinsa. Koska lanka on suurimmaksi osaksi puuvillaa, sen tuntuma on hyvin erilainen, kuin tutummilla sukkalangoilla, jotka ovat pääosin villaa. 

Tutti Frutti Color kuvioi itse itsensä ja ei kaipaa sen kummempia krumeluureja ollakseen kaunis. Jos englanninkielisten neuleohjeiden lukeminen onnistuu, tästä langasta tulisi mainiot Rose City Rollers -sukat

PASCUALI FOREST – MERINOVILLASUKKALANKA VAHVISTETTUNA PUUVILLALLA JA BAMBUVISKOOSILLA

Pascuali Forest -sukkalanka

Oletko aina ajatellut, että sukkalangassa täytyy olla polyamidia vahvikkeena? Pascualin Forest osoittaa, että ei tarvitse! Tässä konepestävässä merinovillalangassa on vahvikkeena puuvillaa ja bambuviskoosia, eikä siis lainkaan tekokuituja. Pascuali on saksalainen yritys, lanka kehrätään Italiassa ja värjätään Portugalissa. Yritys kiinnittää erityistä huomiota vastuullisuuteen, ja työskentelee yhdessä valmistajien kanssa, jotta tuotteet olisivat yhteiskunnallisesti ja ekologisesti kestävästi valmistettu. 

Hugo-sukat on suunniteltu Pascualin toiselle sukkalangalle, Pintalle, mutta Hugot näyttäisivät mainioilta myös Forestista tehtynä. 

SCHACHENMAYR REGIA SILK COLOR – MERINOVILLAA, SILKKIÄ JA POLYAMIDIA

Regia Silk Color -sukkalanka

Vielä lisää merinovillaa, mitä keväistä siinä sitten on? Vaikka mitä, ainakin jos se on riittävän ohutta ja siihen on lisätty 20% silkkiä, joka tuo lankaan kiiltoa, keveyttä ja pehmeyttä. Silk Colorin värit ovat pehmeästi liukuvia ja sopivat hillitympään makuun. 

Ja jos silkkiä ei raaski laittaa sukan terään, niin miten olisi Regia Silk Colorin yhdistäminen tavalliseen, 4-säikeiseen sukkalankaan vaikka näiden ruutusukkien tapaan?

Regia Silk Color -sukkalanka

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: