Vaihtuvat pystyraidat – 52 sukanvartta

Kirjoneulesukanvarren ei tarvitse olla monimutkainen eikä se välttämättä vaadi kaavion seuraamista, viivotinta tai hyvää muistia. Parin silmukan levyiset kirjoneulepystyraidat ovat hittimalli jämälankojen tuhoamiseen ja kirjavien lankojen kesyttämiseen, mutta malli näyttää hyvältä ihan yksivärisilläkin langoilla. Pystyraitoja voi neuloa millä tahansa neljällä jaollisella silmukkamäärällä, ja kuvan versiossa pystyraidat vaihtavat keskenään paikkaa kahdeksan kerroksen välein.

Kierrokset 1-8: kaksi silmukkaa oikein värillä A, kaksi silmukkaa oikein värillä B, jatketaan näin kierroksen loppuun.

Kierrokset 9-16: kaksi silmukkaa oikein värillä B, kaksi silmukkaa oikein värillä A, jatketaan näin kierroksen loppuun.

Katso kaikki kirjoneulesukanvarret tai koko sukanvarsisarja.

Vastaa