50 sukanvartta - vaihtelua sukanvarteen - Neulovilla

50 sukanvartta – vaihtelua sukanvarteen

Neuleohjeiden noudattaminen on ollut minulle aina vähän työlästä – paperille tulostettu ohje hukkuu aanelospinoihin, käsityölehtien selaaminen on muka liian työlästä ja puhelimen pieneltä näytöltä kuvioiden lukeminen on ihan tolkuttoman vaikeaa.

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia? Maailma on täynnä silmukkayhdistelmiä, mutta miksi ne eivät tule mieleen silloin, kun haluaisi kokeilla jotain vähän erilaista?

50 sukanvartta on kokoelma mallineuleita, jotka sopivat sukanvarteen ja jotka ovat helppo oppia ulkoa. Halusin tähän helposti lähestyttäviä mallineuleita, ja siksi monissa onkin vain oikeaa ja nurjaa. Ja koska nyt puhutaan sukista ja sukanvarsista, hyvin iso osa mallineuleista on jonkinnäköistä joustinta. Kaikki mallineuleet neulotaan suljettuna neuleena.

vaihtelua sukanvarteen

Lue myös: 3 pintaneuletta sukanvarteen – oikea ja nurja silmukka riittävät

Tämä ekirja on sinulle, jos tykkäät neuloa sukkia ja haluat, että neuletyötä on helppo neuloa kierros tai pari, silloin kun sinulla sattuu olemaan hetki aikaa.

Osa näistä mallineuleista on julkaistu Neulovilla-blogissani vuosina 2019 ja 2020, mutta huomasin jossain kohtaa, että haluan tehdä tämän kunnolla: tässä e-kirjassa on kuvien lisäksi kaikista mallineuleista sekä kaaviot että kirjoitettu ohje (aina kun ne on ollut järkevä tehdä).

Suurin osa mallineuleista toistaa 2-6 silmukan sarjaa, joten näitä voi soveltaa eri paksuisille langoille ja erikokoisille sukille. 

E-kirjan hinta on 10 euroa, ja se on myynnissä Lankajengi-verkkokaupassa

Huom: e-kirjassa ei ole ohjetta kokonaiseen sukkaan, vaan pelkästään mallineuleiden ohjeita.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: