Mikä on Neulovilla
(ja liittyykö se jotenkin neulomiseen)?

Neulovilla Oy:n ensimmäiset kuviot alkoivat hahmottua keväällä 2015, niinä lukemattomina kertoina, kun nukutin vauvaa päiväunille San Franciscon Noe Valleyssä. Kuvioihin liittyivät liittyivät verkkokauppa ja villalangat, ja silloin pyöritin yritystä vielä sivutoimisesti. Pääduuni noihin aikoihin oli ensin se vauva, sitten IT-asiantuntijan työt pörssiyrityksessä, sen jälkeen suutariopinnot ammattikoulussa ja lopulta toinen vauva.

Vuonna 2019 jätin taakseni toimistot, työmatkat ja toiminnanohjausjärjestelmät ja ajattelin, että olisi täydellistä olla täyspäiväinen käsityöyrittäjä: ommella, korjata ja tuunata. Kunnes tajusin, että olen sen verran suurpiirteinen, että käsityöt on minun kohdallani parempi pitää harrastuksena.

Siksi päätin tehdä sitä, mitä parhaiten osaan ja mitä mieluiten teen. Ja parhaiten viihdyn, kun saan ensin rönsyillä ja maalata isolla pensselillä – ja sen jälkeen tiivistää sen kaiken tekstiksi ruudulle ja analyysiksi sarakkeisiin.

Muutoksista huolimatta Neulovillassa on säilynyt villasukkameininki, jossa tärkeintä on tekeminen, matalalla kynnyksellä ja pienillä askelilla.

Olen Niskasaaren Paula, akaalaistunut pattijokinen. Mä asun punaisessa hirsitalossa, jonka pihassa voikukat saavat kasvaa kukkapenkissä ja autokatoksessa säilytetään polkupyöriä. Mua kiinnostaa kasvisruoka ja kenkienkorjaus, jooga ja junamatkailu, villasukat ja verkkokauppa. Parasta on mutteripannulla keitetty aamuespresso ja wokkivihannekset hapanimeläkastikkeella.

Tekstisisällöt

Kaikkein mieluiten laitan sanoja peräkkäin: kirjoitan tekstejä, jotka kestävät somepäivitystä pitempään, kuten blogi- ja muita verkkosivutekstejä.

Hakukoneoptimointi

Autan sun sivuja löytymään hakukoneista oikeille ihmisille, koska sun työsi ansaitsee tulla nähdyksi. 

Kotisivut

Jos olet tehnyt uusia nettisivujasi tai verkkokauppaasi jo vuoden tai pari, ja valmista ei vain tahdo tulla, mä voin jeesiä sua. Tehdään WordPressillä sun näköiset sivut, joita voit itse päivittää.