Neulovilla auttaa sun tuotteita ja palveluita löytymään sieltä, missä sun unelma-asiakas jo on (eli Googlesta).

Pienyrittäjän pitäisi venyä kaikkeen: pitäisi postailla Instagramiin, tehdä Facebook-mainoksia, rakentaa myyntiputkia ja edustaa messuilla. Ja sen lisäksi on vielä ne varsinaiset työt, mistä saa rahaa! Koska kenenkään tunnit eivät riitä kaikkeen, valintoja on tehtävä. 

Siksi mä uskon sisältöön ja SEOon. Nettisivut ja niiden tekstit kestävät aikaa paremmin kuin somepostaukset, ja kerran tehty ajaton sisältö, joka kiinnostaa asiakkaita ja miellyttää hakukoneita, tekee työtä sun puolesta jatkossakin. 

Mutta mikä on Neulovilla (ja liittyykö se jotenkin neulomiseen?)

Neulovilla on yhden naisen yritys, joka on muuttanut muotoaan moneen kertaan. 

Neulovilla Oy:n ensimmäiset kuviot alkoivat hahmottua keväällä 2015, niinä lukemattomina kertoina, kun nukutin vauvaa päiväunille San Franciscon Noe Valleyssä. Kuvioihin liittyivät silloin verkkokauppa ja villalangat, ja pyöritin yritystä vielä sivutoimisesti. Pääduuni noihin aikoihin oli ensin se vauva, sitten IT-asiantuntijan työt pörssiyrityksessä, sen jälkeen suutariopinnot ammattikoulussa ja lopulta toinen vauva.

Vuonna 2019 jätin taakseni toimistot, työmatkat ja toiminnanohjausjärjestelmät ja ajattelin, että olisi täydellistä olla täyspäiväinen käsityöyrittäjä: ommella, korjata ja tuunata. Kunnes tajusin, että olen sen verran suurpiirteinen, että käsityöt on minun kohdallani parempi pitää harrastuksena.

Siksi päätin tehdä sitä, mitä parhaiten osaan ja mitä mieluiten teen. Ja parhaiten viihdyn, kun saan ensin rönsyillä ja maalata isolla pensselillä – ja sen jälkeen tiivistää sen kaiken tekstiksi ruudulle ja analyysiksi sarakkeisiin. Täydellisessä maailmassa käyttäisin päiväni vuorotellen kirjoittamiseen ja excel-taulukointiin.

Vaikka käsityöyrittäjyys ei ollutkaan mun juttuni, Neulovillassa on silti säilynyt villasukkameininki, jossa tärkeintä on tekeminen, matalalla kynnyksellä ja pienillä askelilla.

Olen Niskasaaren Paula, akaalaistunut pattijokinen. Mä asun punaisessa hirsitalossa, jonka pihassa voikukat saavat kasvaa kukkapenkissä ja autokatoksessa säilytetään polkupyöriä. Mua kiinnostaa kasvisruoka ja kenkienkorjaus, jooga ja junamatkailu, villasukat ja verkkokauppa. Parasta on mutteripannulla keitetty aamuespresso ja wokkivihannekset hapanimeläkastikkeella.

Lue Neulovillan palveluista

Sisältö

Kaikkein mieluiten laitan sanoja peräkkäin: kirjoitan tekstejä, jotka kestävät somepäivitystä pitempään, kuten blogi- ja muita verkkosivutekstejä.

SEO

Tiedän, mitä sun unelma-asiakkaasi googlettaa. Autan sun sivuja löytymään hakukoneista oikeille ihmisille, koska sun työsi ansaitsee tulla nähdyksi.