Sisältö

Kaikkein mieluiten laitan sanoja peräkkäin: kirjoitan tekstejä, jotka kestävät somepäivitystä pitempään ja optimoin ne löytymään hakukoneista oikeille ihmisille.

Digitaalisen viestinnän palveluilla haluan auttaa pienyrittäjää, joka on tottunut tekemään kaiken itse, mutta joka toden totta toivoisi voivansa ulkoistaa osan hommistaan.

Mun puoleen kannattaa kääntyä silloin, kun

  • haluat lisää orgaanista liikennettä sun yrityksen verkkosivuille asiantuntijablogin avulla – mutta aikasi ei riitä tekstin tuottamiseen, tai se on sulle muuten vain vierasta.
  • haluat verkkokauppasi tuotteille tekstit, jotka kertovat tarpeellisen, mutta eivät jaarittele.
  • tiedät, että säännöllinen uutiskirjeiden lähettäminen ja sähköpostimarkkinointi olisi tehokas tapa saada vanhat asiakkaat palaamaan, mutta kirjeiden kirjoittaminen tuntuu tyrkyttämiseltä, etkä millään saa siitä tehtyä säännöllistä tapaa.

Säästä aikaasi ja resurssejasi (ehkä myös hermojasi), ja anna minun auttaa sinua ja palvelujasi löytymään verkosta!

Sisältöasiakkaita

Creator Akatemian kuvausvinkit-blogissa käsitellään valokuvauksen tekniikkaa, kalustoa ja kuvaamista pienyrittäjän näkökulmasta ja olennaiseen keskittyen. Blogi on alusta asti käsialaani: hakusanatutkimuksesta suunnitteluun, toteutukseen ja lukijoiden käyttäytymisen analysointiin.

Kolmiokirja on aikakauslehtikustantaja, jonka käsityölehtiä on julkaistu 40 vuoden ajan. Suunnittelen ja laadin Kolmiokirjan lehdille (Kauneimmat Käsityöt ja Käsityön ABC -lehdet) enimmäkseen neule- mutta myös virkkausohjeita. Valokuvaan mallityöt itse. Ohjeiden lisäksi olen laatinut kuvallisia tutoriaaleja käytettyihin käsityötekniikoihin, kirjoittanut neuleaiheisia artikkeleita ja kääntänyt artikkeleita englannista suomeksi.

Punomo.fi-sivusto on ollut kädentaitojen ja käsityönopetuksen puolestapuhuja jo vuodesta 1996. Käsityö verkossa ry vastaa sivuston sisällöstä ja kehittää sitä edelleen.

Yhdistyksen viestintäassistenttina olen laatinut jäsenkirjeitä, viestinyt sosiaalisessa mediassa kirjoittanut julkaisuja sivustolle ja sidosryhmälehtiin. Olen myös ollut mukana tekemässä WordPress-sivuston pienkehitystä ja rakentanut WooCommerce-verkkokaupan.