Aallon alla -sukkaohje

4,30  sis. alv 24%

Aallon alla -sukat on helposti lähestyttävä sukkaohje, joka sopii erityisesti sinulle, joka haluat opetella neulomaan sukkia kärjestä aloittaen – ilman että täytyy opetella ja ottaa käyttöön kaikki mahdolliset hienoudet yhdellä kertaa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Aallon alla -sukat on helpohko malli, joka sopii erityisesti sinulle, joka haluat opetella neulomaan sukkia kärjestä aloittaen – ilman että täytyy opetella ja ottaa käyttöön kaikki mahdolliset hienoudet yhdellä kertaa. Tässä sukkaparissa on jälkijättöinen kantapää, ihan vähän kirjoneuletta ja kärjen lisäykset tehdään leveänä nauhana. Materiaaliksi käyvät paksut sukkalangat, kuten vaikka Novita 7 veljestä, Kaupunkilanka Kivijalka, Lankava Ulla ja teetee Salla.

Sukkien ohje ilmestyi ensimmäisen kerran Kauneimmat käsityöt -lehdessä tammikuussa 2020. Ohje on nyt päivitetty, korjattu ja yhden koon sijaan mallista on kolme kokoa, jotka vastaavat suurin piirtein kengännumeroita 36, 38 ja 40.

Ohjeessa käytettyihin tekniikoihin on kuvalliset ohjeet blogissa. Ohjeen tarinan voi lukea täältä.

Ostamalla tämän tuotteen saat suomenkielisen ohjeen PDF-tiedostona.

Testineulojat ovat sanoneet ohjeesta:

“Tykkäsin ohjeesta tosi paljon, oli helposti ymmärrettävä ja selkeästi kerrottu. Luulen, että jatkossakin voin aloittaa varpaista.”

”Tää malli oli hauska noviisillekin, sillä siinä on monta pientä jujua, mitä voi opetella.”

“Kyllä se vaan vanha koirakin oppii uusia temppuja! Niin vaan osasin neuloa sukat varpaista varteen ohjetta seuraten. Ihan ekaa kertaa! Turhaan olen ajatellut ”liian vaikeana”. Taidanpa tehdä toisetkin.”

”En ole ennen rohjennut kokeilla varpaista aloitusta, mutta onnistui tosi hyvin. Ensin kyllä ihmettelin, miten puikot järjestyvät, mutta äkkiä selkiintyi. Jälkikäteen tehty kantapää onnistui kanssa. Ohjeet oli tosi hyvät sekä selkeät.”

”Yllätyin, miten helppo oli neuloa sukka varpaista varteen, sillä olen hieman arastellut sitä, koska olen ajatellut sen niin vaikeaksi. Tällä ohjeella onnistui näppärästi.”

“Sukka istuu hyvin jalkaan, osittain nilkan joustinneuleen ansiosta.”

Aallon alla sukat jälkijättöinen kantapää Aallon alla sukat kärki Aallon alla sukat varsiAallon alla sukat kokonaan