Haihu -sukkaohje

4,30  sis. alv 24%

Jos olet ikinä joutunut näkemään vaivaa sen eteen, että löytäisit kiinnostavia ohjeita isoille jaloille, Haihu on täällä apunasi.  Neulemalli jää helposti mieleen ja saattaa hiukan koukuttaakin, ja kantapään kohdalla saatat oppia jotain uutta.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jos olet ikinä joutunut näkemään vaivaa sen eteen, että löytäisit kiinnostavia ohjeita isoille jaloille, Haihu on täällä apunasi. Haihu-sukkien ohjeessa on kolme kokoa, jotka vastaavat suurinpiirtein kengännumeroita 38, 42 ja 46. Neulemalli jää helposti mieleen ja saattaa hiukan koukuttaakin, ja kantapään kohdalla saatat oppia jotain uuttakin. Ohje ei kuitenkaan ole erityisen vaikea, ja kun vauhtiin päästyäsi voit jatkaa neulomista sen suuremmin ohjetta vilkuilematta.

Kuvan sukat on neulottu Vuonueen Pentistä, joka on ihana sukkalanka, jossa kotimaista villaa on vahvistettu puupohjaisella tencelillä. Ohjeen sukat voi kuitenkin neuloa mistä tahansa samanvahvuisesta langasta, joita ovat esimerkiksi Novita Nalle ja Kaupunkilanka Rotvalli.

Sukat neulotaan varresta aloittaen, kantapää on versio ranskalaisesta kantapäästä, kärjessä on leveä nauhakavennus ja viimeiset silmukat päätellään silmukoimalla.

Ohje on julkaistu alun perin Käsityön ABC 18 Sukat -lehdessä, mutta sittemmin ohje on tarkastettu ja testineulottu uudelleen.

Testineulojat ovat sanoneet muun muassa:

“Nuo Haihut ovat ihanat! Niin kaunista pintaa, että pitää tehdä lempilangasta ja ihan itselle. Kiitos, tämä on kyllä oikea sukkaohjetaivas 😊”

”Tämä malli on minun silmääni erityisen kaunis. Sukka istuu omaan jalkaani erinomaisesti, vaikka kantapää näytti ensikatsomalta ”vieraalta”.”

“Ohje oli hyvin kirjoitettu ja selkeä. Kuviokerta on mukavan simppeli, sen oppii helposti ulkoa ja neulonta etenee nopeasti. Kantapää oli itselle uusi tuttavuus, ohjeta seuraamalla kuitenkin helppo tehdä.”’

”Ei varmasti jää ainoaksi pariksi.”