Rasi Trio -sukkaohje

3,60  sis. alv 24%

Suunnittelin Rasi Trio -sukat mielessäni sellainen perussukkahenkilö, joka mielellään käyttää käsinneulottuja sukkia, mutta niissä ei missään nimessä saa olla mitään kummallisia krumeluureja ja kuvioita.  Kolme helppoa pintaneuletta, kolme kokoa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Suunnittelin Rasi Trio -sukat mielessäni sellainen perussukkahenkilö, joka saattaa olla sinunkin lähipiirissäsi. Sellainen, joka mielellään käyttää käsinneulottuja sukkia, mutta niissä ei missään nimessä saa olla mitään kummallisia krumeluureja ja kuvioita.

Perussukissa ei tietenkään ole mitään vikaa. Paitsi että ne saattavat käydä pidemmän päälle tylsäksi. Rasi Trio -sukat ovat melkein kuin tavalliset sukat (ja perussukkahenkilö saattaa ne jalkaansa hyväksyä), paitsi että ne ovat neulojalle kiinnostavammat tehdä: sukat neulotaan varresta varpaisiin ja varren takaosassa ja kantalapussa on pintaneuletta, joka tehdään oikeilla ja nurjilla silmukoilla. Sukan varressa ja terässä on kummassakin sivussa joustinneuleraita, joka saa sukat istumaan hyvin.

Ohjeen juju on kolme eri mallineuletta, joista voi valita mieleisensä. Kokojakin on kolme, ja ne vastaavat suurin piirtein kengännumeroita 38, 42 ja 46.  Kuvien mallisukat on neulottu Novita 7 veljeksestä, ja nämä voikin neuloa mistä tahansa vastaavanpaksuisesta sukkalangasta. Katso lankavaihtoehtovinkit blogista.

Ohje julkaistiin alun perin Käsityön ABC 17 – Sukat -julkaisussa, joka ilmestyi tammikuussa 2020. Sittemmin ”miesten sukat” saivat yhden koon lisää ja mallineuleiden määrä kasvoi yhdestä kolmeen.

“Ohje on selkeästi kirjoitettu ja loogisesti jäsennelty (kuten sinulla aina), helppo lukea. Ihanan simppeliä twistiä perussukkaan ja bonuksena yhdellä ohjeella monta erilaista sukkaa!”

“Kiva malli☺ Pintaneule on kaunista ja tykkään siitä että sukissa on vähän jotain jujua verrattuna perus-joustinneulesukkaan. Ohje on selkeä ja helppotekoinen. Vaikkakin yöllä Wallanderia neulomisen ohella jännätessä meinasi unohtua toinen joustinneuleraita☺ Koukuttavia, molemmat.”

“Nämä on aivan selvästi ”Vielä yksi kerros”-sukat😍”

“Kiva neuloa, ja kun on eri mallineuleita voi neuloa moooonia sukkia samalla ohjeella. Kiitos hyvästä ohjeesta!”

rasi trio -sukat miesten villasukkaohje rasi trio -sukat villasukkaohje rasi trio -sukat villasukkaohje rasi trio -sukat villasukkaohje