Neulovilla Oy - Palvelut - Neulovilla

Neulovilla Oy – Palvelut

Mä olen Paula Niskasaari, nainen Neulovillan takana.

Neulovilla on paitsi neuleaiheinen sivusto, myös nimi yritykselleni, joka tarjoaa viestintä- ja digitaalisen markkinoinnin palveluita erityisesti käsityöalan pienyrityksille ja yhdistyksille.

Viestintäpalvelut käsityöalan pienyrittäjälle

Digitaalisen markkinoinnin palveluilla haluan auttaa pien- tai yksinyrittäjää, joka on tottunut tekemään kaiken itse, mutta joka toivoisi voivansa ulkoistaa esimerkiksi

  • hakukoneoptimointia tai -markkinointia
  • uutiskirjeiden tekoa ja sähköpostimarkkinointia
  • sisällöntuotantoa nettisivuille, kuten esimerkiksi verkkokaupan tuotekuvauksia.

Voin auttaa sinua myös silloin, kun haluat saada jonkun toisen näkemyksen verkkosivuista sekä sen sisällöistä ja rakenteesta, ja /tai apua sisällön päivittämiseen ja tuottamiseen sekä verkkosivuston tai -kaupan kehittämiseen.

Tunnen käsityöalan ja ymmärrän yksinyrittäjän kiireet, budjetin ja muut haasteet. Yritykseni on pieni ja siten ketterä: pelkän markkinointipalvelujen myynnin lisäksi tai sijasta voin auttaa sinua alkuun ja opastaa sinua tekemään digimarkkinointia jatkossa itse.

Säästä aikaasi ja resurssejasi (ehkä myös hermojasi), ja anna minun auttaa sinua ja palvelujasi löytymään verkosta!

Ota yhteyttä sähköpostilla paula@neulovilla.fi, niin jutellaan lisää!

Referenssejä


Kolmiokirja

Kauneimmat Käsityöt ja Käsityön ABC -lehdet 01/2020 alkaen

Kolmiokirja on aikakauslehtikustantaja, jonka käsityölehtiä on julkaistu 40 vuoden ajan. Suunnittelen ja laadin Kolmiokirjan lehdille enimmäkseen neule- mutta myös virkkausohjeita. Valokuvaan mallityöt itse. Ohjeiden lisäksi olen laatinut kuvallisia tutoriaaleja käytettyihin käsityötekniikoihin, kirjoittanut neuleaiheisia artikkeleita ja kääntänyt artikkeleita englannista suomeksi.


Käsityö verkossa ry / Punomo.fi

Yhdistyksen viestintäassistentti 10/2020 alkaen

Punomo.fi-sivusto on ollut kädentaitojen ja käsityönopetuksen puolestapuhuja jo vuodesta 1996. Käsityö verkossa ry vastaa sivuston sisällöstä ja kehittää sitä edelleen.

Yhdistyksen viestintäassistenttina olen laatinut jäsenkirjeitä, tehnyt julkaisuja sosiaaliseen mediaan ja kirjoittanut julkaisuja sivustolle. Olen myös ollut mukana tekemässä WordPress-sivuston pienkehitystä ja rakentanut WooCommerce-verkkokaupan.


Lue myös neulesuunnittelusta, neuleartikkeleista ja ohjetarkastuksesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: